четвер, 19 січня 2017 р.

Увага! Черговий веб-квест з інформатики!

У сучасному світі одним із найважливіших фахових умінь для представників багатьох популярних професій стає уміння презентувати себе, свою діяльність, знання і здобутки. Проте вдало презентувати певну ідею може лише той, хто вміє систематизувати, структурувати й узагальнювати інформацію, чітко й доступно формулювати свої думки, а також застосовує образне мислення, має певний художній смак, відчуття літературної мови і, звісно, володіє сучасними технічними та програмними засобами для розробки і проведення презентаціїй. Таким чином, процес створення презентацій потребує достатньо високого рівня компетентності в різноманітних галузях людської діяльності, зокрема в галузі ІТ-технологій.

Сьогодні, мабуть, важко знайти сучасного школяра, який не знає, що таке комп'ютерна презентація та не вміє її створювати. Більшість скаже: "Та чого я ще не знаю про презентації? Це так легко і просто!" Тоді ви злегкістю виконаєте всі завдання нашого чергового веб-квесту "Втеча від здивувань, або пошуки незвіданого у презентаціях" і станете переможцем гри. Спробуємо?


Мета квесту:

  • підвищити навички учнів роботи у різних редакторах презентацій, спільною роботою з Google-інструментами, мережею Інтернет тощо;
  • підвищити вміння учасників користуватись Інтернетом безпечно;
  • сприяти розвитку ІТ-компетентності учасників навчально-виховного процесу.


Учасники:
Учні 6-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Терміни проведення: 
20.02 - 21.02 - перше завдання
22.02 - 23.02 - друге завдання
23.02 - 25.02 - третє завдання
27.02 - 28.02 - четверте завдання
01.03 - 02.03 - п'яте завдання
03.03 - 04.03 - шосте завдання
Кращі з кращих отримають цікаві призи. Переможці будуть оголошені 05.03.2017 р.

Організатор квесту: Богданова О.О., вчитель математики та інформатики Новоодеської гуманітарної гімназії.

Останні приготування:
Отже, 20 лютого 2017 року ми розпочинаємо нашу подорож "Всесвітньою павутиною". На Вас чекають шість завдань, під час яких вам доведеться бути кмітливими, творчими, уважними, а в останньому завданні показати вміння навчатися самостійно та опановувати нові технології. 
Для подорожі слід знати декілька правил безпечного користування Інтернет-ресурсами. Для цього ознайомтесь з інформаційною сторінкою "Як вільно користуватись Інтернетом і при цьому залишатись безпечним"

Всі завдання будуть розміщуватись в день відкриття (див.графік) з 8 до 9 ранку. Прийматись відповіді будуть до 23-55 останнього дня.

Для участі у веб-квесті необхідно заповнити реєстраційну картку



Немає коментарів:

Дописати коментар