неділю, 26 лютого 2017 р.

Увага! Увага! Веб-квест з математики "Ймовірність життя"!

Вірогідне нам завжди здається неймовірним…  
Еріх Марія Ремарк

У житті немає гарантій, існує тільки ймовірність. 
Том Кленсі 

У нашому світі кожен з нас стикається з випадковими явищами. З чим це пов'язано? Чому вони відбуваються? Чи випадкові вони? Вчені до цих пір не прийшли до єдиного рішення.

Що чекає нас в майбутньому? Даним питанням задавався кожен з нас. Як передбачити, що з нами буде через рік, два? В даний час існує теорія, яка допомагає отримати відповіді на такі питання. Ми називаємо її теорією ймовірностей.


Теорія ймовірностей чи теорія ймовірності - це один з розділів вищої математики. Ми часто застосовуємо її в реальному житті. Щодня нам доводиться приймати рішення, які згодом вплинуть на наше життя. І для того, щоб ці рішення виявилися для нас сприятливими ми користуємося цією теорією.

Запрошуємо всіх охочих зробити перші кроки до теорії ймовірностей та взяти участь у черговому веб-квесті з математики "Ймовірність життя"! 

Оскільки веб-квест - це гра, то не варто забувати, що в житті є таке поняття, як удача. Це тоді, коли ймовірність появи цієї події занадто мала, але при цьому дана подія сталося. Тому потрібно працювати над собою, над своїми рішеннями, щоб підвищити ймовірність появи сприятливих подій для нас. І якщо у вас щось не виходить, то не варто здаватися, адже завжди є та незначна ймовірність удачі.


Мета квесту:

  • розвивати логічне мислення учасників гри;
  • підвищити вміння учасників користуватись Інтернетом безпечно;
  • сприяти розвитку ІТ-компетентності учасників навчально-виховного процесу.




Учасники:
Учні 6-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Терміни проведення: 
07.03 - 08.03 - перше завдання
09.03 - 10.03 - друге завдання
11.03 - 12.03 - третє завдання
13.03 - 14.03 - четверте завдання
15.03 - 16.03 - п'яте завдання
17.03 - 18.03 - шосте завдання
До останнього завдання будуть допущені учасники, які набрати більше 50% необхідних балів за попередні п'ять завдань. Кращі з кращих отримають цікаві призи. Переможці будуть оголошені 19.03.2017 р.

Організатор квесту: Богданова О.О., вчитель математики та інформатики Новоодеської гуманітарної гімназії.

Спосіб зв'язку:
тел.: 0677847746
e-mail: bogdanova111112@gmail.com

Останні приготування:
Отже, 7 березня 2017 року ми розпочинаємо нашу подорож "Всесвітньою павутиною". На Вас чекають шість завдань, під час яких вам доведеться бути кмітливими, творчими, уважними, а в останньому завданні показати вміння навчатися самостійно та опановувати нові технології. 
Для подорожі слід знати декілька правил безпечного користування Інтернет-ресурсами. Для цього ознайомтесь з інформаційною сторінкою "Як вільно користуватись Інтернетом і при цьому залишатись безпечним"

Всі завдання будуть розміщуватись в день відкриття (див.графік) з 8 до 9 ранку. Прийматись відповіді будуть до 23-55 останнього дня.

Для участі у веб-квесті необхідно заповнити реєстраційну картку

2 коментарі: